För press

Den 2 april öppnar trä- och möbelindustrin dörren för framtidens medarbetare. Ta chansen att besöka oss!

Trä- och möbelindustrin är en innovativ, växande industri som är mitt uppe i en spännande utveckling och kulturomvandling. Nya kompetensområden har uppstått i samband med att industrin har utvecklats och rekryteringsbehovet ökar till följd av stora pensionsavgångar de kommande åren.

Utvecklingen har gått från traditionell industri till hightech utan att den starka traditionen baserad på gediget hantverkskunnande i världsklass har försvunnit. Trä- och möbelindustrin är en industri med stark förankring på orten, vi som jobbar här är stolta över att få visa upp vår verksamhet under Öppen Dörr.

Med Öppen Dörr vill vi åskådliggöra den otroliga bredd som branschen har att erbjuda, allt från enklare montörsjobb utan krav på eftergymnasial utbildning till avancerat ingenjörskunnande. Öppen Dörr är företagens sätt att visa upp sig för kommande arbetstagare, erbjuda insikt i hur industrin fungerar och knyta goda kontakter.


VARMT VÄLKOMNA TILL EN INSPIRERANDE OCH LÄRORIK DAG!

Se vilka företag som hittills anmält sig.

Länkar:

Frågor och svar
Rapport från 2006

Har du ytterligare frågor eller funderingar kontakta Henrik Smedmark, 08-762 72 61, din branschrepresentant eller din lokala TMF-rådgivare.Samtidigt ska allmänhet, de folkvalda och kommunala näringslivscheferna, samt - inte minst anställdas nära och kära - se vilken fantastisk industri vi representerar.

Få info via Facebook!
Öppen Dörr 2011 finns även som Facebook-grupp. Gå med du också!

 


Sök


TMF - Trä- och Möbelföretagen

Besöksadress: Storgatan 19
Postadress: Box 55525, 102 04 Stockholm
Telefon: 08-762 72 50
Fax: 08-762 72 24
E-post:
info@tmf.se