För utställare

Efter några års uppehåll har det åter blivit dags för Öppen Dörr – en gemensam TMF-aktivitet där medlemmarna visar upp sig för att skapa intresse för träindustrin och sina företag. Den 2 april hoppas vi att så många medlemsföretag som möjligt öppnar dörren för framtidens arbetskraft.

Målsättningen är att öka intresset för arbete och studier, öka kunskapen om vår produktion och våra produkter samt inte minst att visa upp oss och vara stolta för det vi har. Genom att göra det samlat kan det mediala genomslaget öka då vi kan kraftsamla stödet till dig som väljer att ta chansen.

Vill Du vara med? TMF hjälper dig med pressinbjudan, inbjudan till skolor och inbjudan till politiker. Dessutom bistår vi med trycksaker och idéhjälp för era egna aktiviteter. Självklart kommer vi även att bistå i att marknadsföra dagen.

Anmäl ditt intresse att delta till henrik.smedmark@tmf.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Henrik på tel. 08-762 72 61 alternativt någon annan på TMF.

Ladda ner följande dokument för att komma igång:

Checklista (.PDF)
Kampanjplanering (.PDF)

För att underlätta Öppen Dörr för dig har vi tagit fram mallar till inbjudningar för olika viktiga grupper. Klicka här för att komma till dem.

Öppen Dörr är en gemensam TMF-aktivitet där medlemmarna visar upp sig för att skapa intresse för träindustrin och sina företag.


Sök


TMF - Trä- och Möbelföretagen

Besöksadress: Storgatan 19
Postadress: Box 55525, 102 04 Stockholm
Telefon: 08-762 72 50
Fax: 08-762 72 24
E-post:
info@tmf.se