Ge eleverna rätt till heltidsstudier!

Vilken roll spelar undervisningstiden för elevernas möjlighet att klara gymnasieskolan och vad är det egentligen som krävs för att alla elever ska få rätt till heltidsstudier?
I Industriområdet i Almedalen, måndagen den 4 juli, är du varmt välkommen att diskutera frågan på ett seminiarium som arrangeras av Industrirådet och Teknikcollege.

4 JULI KL 10:45-11:45 - GE ELEVERNA RÄTT TILL HELTIDSSTUDIER!


Svenska gymnasieelever har mindre undervisning än elever i jämförbara länder. Resultaten sjunker, färre tar examen, fler hoppar av eller går ut med ofullständiga betyg. Vilken roll spelar undervisningstiden för elevernas möjlighet att klara gymnasieskolan? Ge alla elever rätt till heltidsstudier! Seminariet är en del av Industrin tar matchen och för TMF:s del medverkar Henrik Smedmark, kompetensförsörjningsexpert.

PLATS: S:t Hansgatan 18F/Trappgränd (Industriområdet)
MEDVERKANDE: Lena Hallengren, ordförande utbildningsutskottet, Socialdemokraterna, Christer Nylander, vice ordförande utbildningsutskottet, Liberalerna, Helene Ängmo, generaldirektör, Skolinspektionen, Maria Wedel Knutsson, vicerektor, Chalmers, Anders Ferbe, förbundsordförande, IF Metall, och Henrik Smedmark, kompetensförsörjningsexpert, TMF och Grafiska företagen.
ARRANGÖRER: Industrirådet, Teknikcollege

Sociala medier

Du följer vårt seminarium och de delar som under Almedalen 2016 är relevant för Teknikcollege genom att gå in på Twitter och följa @teknikcollege. Vill du ta del av bilder och nyheter besöker du vår hemsida alternativt vår Facebooksida.

Följande hashtags gäller under veckan:
#teknikcollege
#industriområdet
#industrintarmatchen


Sök


TMF - Trä- och Möbelföretagen

Besöksadress: Storgatan 19
Postadress: Box 55525, 102 04 Stockholm
Telefon: 08-762 72 50
Fax: 08-762 72 24
E-post:
info@tmf.se